Interim – & Projectmanagement

Marc Geboers is een ambitieuze professional die ‘out of the box’ durft te denken en zijn sporen ruimschoots in uiteenlopende branches en (financiële) disciplines heeft verdiend. Hij beschikt over de kennis en kunde om een vernieuwende aanpak te ontwikkelen en te implementeren en geeft impulsen aan uw organisatie.

Taken en verantwoordelijkheden worden van te voren duidelijk besproken en vastgelegd evenals heldere afspraken over het moment waarop de opdracht volbracht is.

Daadkracht en expertise zijn belangrijke succesfactoren voor een geslaagde interim-periode. Marc Geboers gaat verder. Met gevoel voor de cultuur en de groeikansen van de organisatie worden er duurzame rendementsverbeteringen in gang gezet.

Tijdelijke vervanging

  •     Waarneming van managementtaken
  •     Signaleren van ontwikkelkansen en groeimogelijkheden
  •     Doorvoeren van veranderingen

Verandermanagement
Nieuwe werkprocessen, een andere strategie of dienstverlening stuiten vaak op weerstand. Ze kunnen niet zomaar van bovenaf worden opgelegd. Een heldere koers en een inspirerende stuurman zijn van belang bij een duurzame verandering in de bedrijfsvoering.

Marc Geboers zorgt voor duidelijke kaders, stimuleert het eigen initiatief, maakt afspraken over haalbare doelstellingen en bewaakt de voortgang. Alles uiteraard in nauwe samenwerking met het zittende management.
Marc Geboers heeft ruime ervaring op het gebied van:

  •     Algemeen management
  •     Financieel management
  •     Proces- en projectmanagement

 

Comments are closed.