Kernwaarden

 

Betrouwbaar en integer

Het is duidelijk dat ongeacht de rol die Marc Geboers vervult, dat hij betrouwbaar en integer is. Er gaan veel vertrouwelijke gegevens door zijn handen en elke opdrachtgever moet van Marc Geboers op aan kunnen.

 

Nieuwsgierig

Marc Geboers bezit een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Mede hierdoor weet kan hij op veel vakgebieden mee praten en wordt de kern van een opdracht snel duidelijk. Hij weet op de juiste wijze door te vragen.

 

Kritisch

Naast nieuwsgierig is kritisch zijn voor Marc Geboers geen kenmerk, dat ontbreekt. Op de juiste wijze kritiek kunnen leveren (en ontvangen) is van belang om een project goed te kunnen managen. Zonder kritiek te hebben kan je niet veranderen.

 

Stressbestendig

Marc Geboers gaat veerkrachtig om met moeilijke situaties. Stressbestendig wordt vaak in advertenties als gewenste eigenschap gesteld. Marc Geboers vervangt de term stressbestendig  graag door veerkracht. Dit staat dan voor de wijze waarop de financial met moeilijke situaties kan omgaan. Deze eigenschap is belangrijker voor mensen in de rapportageafdeling dan op een debiteurenafdeling. Het omgaan met stress kan echter voor beide rollen als moeilijk ervaren worden. Soms betekent stressbestendig dat de persoon in kwestie later afbreekt dan gemiddeld.

Comments are closed.